Over iClaim

Het iClaim portal biedt de mogelijkheid om door middel van onze API’s en webservices informatie uit te wisselen tussen alle partijen die daarvan gebruik wensen te maken. De mogelijkheden die ons platform biedt zijn zeer uitgebreid tegen een aantrekkelijke prijs.

In iClaim kunnen afspraken worden vastgelegd en middels filters worden gewaarborgd zodat grip en inzicht wordt verkregen op de afwikkeling en de kosten. Door gebruik te maken van business rules krijgen schadeherstellers ook automatisch akkoord of afwijzing voor het herstel. Een expert kan eenvoudig aan het dossier worden toegewezen.

Zo ontstaat transparantie tijdens het proces voor alle betrokken partijen waarmee een efficiëntie wordt bereikt die wel kan oplopen tot ca 25% administratieve lastenverlichting voor de dossiereigenaar.

iClaim bevat op elk moment de actuele informatie rondom een schadedossier en kan worden geraadpleegd en bijgewerkt door de betrokken partijen die daartoe geautoriseerd zijn en waarvoor ook achteraf management informatie beschikbaar is.

En we zitten niet stil! Er zijn plannen voor de ontwikkeling van een Total Loss bureau, een speciale tool voor de rapportage door expertisediensten en verdere optimalisatie van de webservices. Dit natuurlijk in samenwerking met de stakeholders en hun software leveranciers. Er is een demo dashboard voor de opdrachtgevers beschikbaar, ook dit kan naar wens worden vormgegeven en ingericht.

Ons portal is flexibel, heeft u wensen dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden om iClaim voor uw organisatie optimaal in te zetten.